- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003540 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Корекція параметрів біотехнології вермикультивування та регламентація використання біомаси черв'яків і сапоніту у виробництві м'яса курчат-бройлерів
- Розробка композиції поліштамового пробіотику на основі бактерій роду Lactobacillus
- Біотехнології очищення промислових стічних вод на основі термодинамічного прогно-зування взаємодії мікроорганізмів з металами та радіонуклідами
- Інтенсифікація біотехнології вермікультивування і шляхи оптимізації використання черв'ячної біомаси та цеолітів у виробництві м'яса і яєць перепелів
- Надшвидке заморожування та відтавання ембріонів корів з використанням мембраностабілізуючих речовин
- Окислювальна конверсія етанолу в ацетальдегід клітинами метилотрофних дріжджів
- Створення та дослідження полімерів-біоміметиків для сенсорної технології та твердофазової екстракції
- Особливості впливу препаратів екзогенних ДНК на рослини з родини пасльонових
- Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів.
- Біотехнологічні аспекти генетичного вдосконалення показників молочної продуктивності великої рогатої худоби