- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U002827 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Генетична трансформація ячменю (Hordeum vulgare L.) геном лактоферину людини
- Технологія високоволокнистих біологічно-активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями
- Експресія мРНК казеїнкінази-1е, 6-фосфофрукто-2-кінази/фрукт- озо-2,6-бісфосфатази та циркадіальних генів при дії на організм наночасток срібла
- Розробка прототипів тест-систем для ДНК діагностики деяких спадкових захворювань (муковісцидоз, спінальна м'язова атрофія, фенілкетонурія)
- Розробка інструментальних аналітичних біотестів та вивчення їхніх основних характеристик при визначенні токсичності об'єктів довкілля
- Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас
- Розробка нової технології виготовлення антигену сибіркового стандартного
- Ціанінові барвники як флуоресцентні зонди для детекції фібрилярного альфа-синуклеїну
- Мікроклональне розмноження рідкісних видів роду Saussurea DC. - продуцентів сесквілактонів
- Біоакумуляція іонів металів клітинами зелених водоростей та одержання біомаси, багатої на мікроелементи.