- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
0408U003714 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Ветеринарно-санітарна експертиза, якість і безпека харчових мідій
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості.
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Ветеринарно-санітарна експертиза бджолиного меду в сучасних екологічних умовах України
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного похо-дження
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини