Ви є тут

Біологічні особливості та промислове вилучення ляща (Abramis brama Linneus, 1758) Кременчуцького водосховища.

Автор: 
Христенко Дмитро Сергійович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U000750
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛСТАН ВИВЧЕНОСТІ БІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ТА ПРОМИСЛОВОГО ВИЛУЧЕННЯ ЛЯЩА (ABRAMIS BRAMA LINNEUS, ).
1.1.Біологічні особливості ляща.1.2.Промислове використання водосховищ дніпровського каскаду.
РОЗДІЛ2.Матеріали та методи досліджень.
РОЗДІЛ3.ХАРАКТЕРИСТИКА КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА3.1.Абіотичні параметри середовища3.2.Біотичні параметри середовища
РОЗДІЛ4.БІОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОПУЛЯЦІЇ ЛЯЩА КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА
4.1.Морфометричні ознаки.4.2.Вікова структура4.3.Довжина, маса, вгодованість і жирність4.4.Ріст.4.5.Статевий склад і плодючість4.6.Живлення
РОЗДІЛ5.ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОМИСЛОВОГО ВИКОРИСТАННЯ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА І ЗНАЧЕННЯ В НЬОМУ ЛЯЩА.
5.1.Динаміка вилову основних промислових видів риб5.2.Організація промислу на Кременчуцькому водосховищі5.2.1.Матеріально-технічна база промислу та режими роботи з ставними сітками
5.2.2.Інтенсивність промислу
5.2.3.
Кульмінація іхтіомаси та оптимальний розподіл промислового навантаження
5.2.4.Розмірний склад ляща з уловів контрольних та промислових сіток.
5.3.Вплив чинників різного походження на промисел ляща в Кременчуцькому водосховищі.
5.4.Підвищення рівня рентабельності промислу ляща у Кременчуцькому водосховищі
5.5.Визначення промислового повернення ляща Кременчуцького водосховища
ОБГОВОРЕННЯ ОТРИМАНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ.ВИСНОВКИРЕКОМЕНДАЦІЇСПИСОК