Ви є тут

Добір вихідного матеріалу при гетерозисній селекції кукурудзи на харчові цілі

Автор: 
Марочко Валентина Анатоліївна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U002602
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП.
РОЗДІЛ 1.СТАН ПРОБЛЕМИ І ОБГРУНТУВАННЯ ВИБРАНОГО НАПРЯМКУ ДОСЛІДЖЕНЬ
1.1.Використання кукурудзи в промисловому виробництві 1.2.Кремениста зародкова плазма в селекції кукурудзи. 1.3.Технологічні якості зерна кременистої кукурудзи. 1.4.Каротиноїди, їх властивості і поширення у природі.
РОЗДІЛ 2.ГРУНТОВО-КЛІМАТИЧНІ УМОВИ, МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ЛАБОРАТОРНИХ АНАЛІЗІВ, ВИХІДНИЙ МАТЕРІАЛ
2.1.Грунтово-кліматична характеристика місцевості. 2.2.Погодні умови в роки проведення досліджень. 2.3.Методика проведення досліджень та лабораторних аналізів.
2.4.Вихідний матеріал
РОЗДІЛ 3.ОЦІНКА ТА ДОБІР ВИХІДНОГО МАТЕРІАЛУ ПРИ СЕЛЕКЦІЇ КРЕМЕНИСТОЇ КУКУРУДЗИ НА ХАРЧОВІ ЦІЛІ.
3.1.Консистенція зерна. 3.2.Фізико-механічна характеристика зерна 3.2.1.Щільність зерна 3.2.2.Міцність зерна 3.2.3.Маса зерен. 3.2.4.Об'єм зернини. 3.2.5.Крупність зерна 3.2.6.Тріщинуватість зерна. 3.3.Структурний склад зернівки: оболонки, зародок, ендосперм
3.4.Біохімічна оцінка зерна: протеїн, жир, крохмаль, клітковина
3.5.Оцінка вихідного матеріалу за технологічними показниками.
3.6.Взаємозв'язок та значення досліджених показників зерна кукурудзи, щодо виробництва круп'яних виробів
РОЗДІЛ 4.ВАРІЮВАННЯ МОРФОЛОГІЧНИХ ОЗНАК ТА ЕЛЕМЕНТІВ ПРОДУКТИВНОСТІ
РОЗДІЛ 5.УСПАДКУВАННЯ КОНСИСТЕНЦІЇ ЕНДОСПЕРМУ ТА ВМІСТУ КАРОТИНОЇДІВ В ЗЕРНІ ХАРЧОВОЇ КУКУРУДЗИ.
РОЗДІЛ 6.ХАРАКТЕРИСТИКА ГІБРИДІВ, ЗАНЕСЕНИХ ДО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ СОРТІВ РОСЛИН УКРАЇНИ.
ВИСНОВКИ.РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЙНОЇ ПРАКТИКИ ТА ВИРОБНИЦТВАСПИСОК