Ви є тут

Наукове обґрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових продуктів у споживчу тару

Автор: 
Токарчук Сергій Володимирович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U002768
129 грн
Додати в кошик

Вміст

З М І С Т
ВСТУП
РОЗДІЛ
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОПЕРАЦІЙ, КОНСТРУКТИВНИХ ВИКОНАНЬ ТА МЕТОДИК РОЗРАХУНКУ МАШИН ДЛЯ ПАКУВАННЯ В'ЯЗКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У СПОЖИВЧУ ТАРУ
1.1. Аналіз технологічних операцій та конструктивних схем
виконання функціональних модулів обладнання для в'язких харчових продуктів
1.2. Особливості структурно-механічних характеристик в'язких харчових продуктів
1.3. Огляд і аналіз наукових праць, присвячених дослідженню та розробці обладнання для пакування в'язких харчових продуктів у
споживчу тару
1.4. Висновки до
розділу
РОЗДІЛ
ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПРОЕКТУВАННЯ МАШИН ДЛЯ ПАКУВАННЯ В'ЯЗКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У СПОЖИВЧУ ТАРУ
2.1. Загальні підходи до проектування технічних систем
2.2. Побудова структурного графа технологічного процесу пакування
2.3. Обґрунтування вибору раціональних технологічної та конструктивної схем машини для пакування в'язких продуктів за умови мінімальних витрат енергії
2.4. Висновки до
розділу
РОЗДІЛ
ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕНЕРГОМІСТКИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОДУЛІВ МАШИН ДЛЯ ПАКУВАННЯ ВЯЗКИХ ПРОДУКТІВ У СПОЖИВЧУ ТАРУ
3.1. Вузол внутрішньомашинного переміщення споживчої тари
3.1.1. Загальний огляд конструктивного виконання об'єкту
дослідження
3.1.2. Динамічний аналіз параметрів руху роторної транспортної внутрішньомашинної системи
3.1.3. Вибір раціональних параметрів функціонального модуля внутрішньомашинного транспортування за критеріями енерговитрат та точності позиціювання
3.2. Модуль виділення одиничної споживчої упаковки
3.2.1. Короткий аналіз способів і конструктивних виконань модуля виділення одиничної споживчої упаковки
3.2.2. Визначення зусилля рознімання споживчої тари, сформованої у стопі
3.3. Модуль дозування в'язких харчових продуктів
3.3.1. Загальна характеристика поршневих дозувальних пристроїв
3.3.2. Визначення раціональних параметрів модуля дозування в'язких харчових продуктів за критерієм енерговитрат
3.4. Дослідження точності дозування пристроєм поршневого типу
3.4.1. Дослідження впливу на точність дозування первинних похибок виконавчих механізмів та типу приводу
3.4.2. Дослідження впливу на точність дозування похибки виготовлення запірної арматури
3.5. Висновки по
розділу
РОЗДІЛ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОДУЛІВ МАШИН ДЛЯ ПАКУВАННЯ В'ЯЗКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У СПОЖИВЧУ ТАРУ
4.1. Мета і задачі експериментальних досліджень
4.2. Методика планування і оброблення результатів експериментів
4.3. Методика проведення та результати експериментів
4.3.1. Дослідження зсувних характеристик в'язких харчових продуктів
4.3.2. Переміщення споживчих упаковок внутрішньомашинною транспортною системою роторного типу з мальтійським приводним механізмом
4.3.3. Дозування в'язких харчових продуктів
4.3.3.1. Вплив геометричних параметрів елементів дозатора на процес дозування
4.3.4. Вплив точності виконання запірних елементів дозатора на похибку дозування
4.3.5. Виділення одиничної споживчої упаковки із стопи
4.4. Висновки до
розділу
РОЗДІЛ
РЕКОМЕНДАЦІЇ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПРОЕКТУВАННЯ МАШИН ДЛЯ ПАКУВАННЯ В'ЯЗКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У СПОЖИВЧУ ТАРУ
5.1. Методика розрахунку параметричних рядів уніфікованих функціональних модулів пакувальних машин
5.2. Основні аспекти модульного проектування машин для пакування в'язких продуктів у споживчу тару
5.3. Використання результатів досліджень в харчовій промисловості і їх техніко-економічна ефективність
ВИСНОВКИ
СПИСОК