Ви є тут

Гігієнічна оцінка комплексу гліцинатів мікроелементів та його вплив на клінічний стан, метаболічний статус та резистентність організму курей

Автор: 
Кононенко Руслан Володимирович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U002852
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
СПИСОК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬВСТУП.
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Гігієнічна оцінка джерел мікроелементів та характеристика їх властивостей.1.1.1. Характеристика фізико-хімічних властивостей сполук мікроелементів1.1.2. Гігієнічна оцінка та токсичність комплексних сполук мікроелементів.1.2. Вплив комплексних сполук мікроелементів на клінічний стан, обмін речовин та продуктивність тварин.1.2.1. Клініко-гематологічні показники у тварин при застосуванні мікроелементів.1.2.2. Стан метаболічних процесів в організмі тварин за дії мікроелементів.1.2.3. Вплив мікроелементів на природну резистентність, збереженість та продуктивність тварин.
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ .2.1. Схема та умови проведення досліджень2.2. Методи та матеріали досліджень.2.2.1. Вивчення фізико-хімічних властивостей суміші гліцинатів міді, цинку, заліза, кобальту та марганцю.2.2.2. Визначення показників мікроклімату, фізіологічного стану та клініко-гематологічних показників у тварин.2.2.3. Вивчення показників обміну речовин та активності ферментів у тварин2.2.4. Визначення показників продуктивності тварин
РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ .3.1. Гігієнічна оцінка комплексних сполук цинку, міді, заліза, кобальту та марганцю3.2. Клініко-гематологічні показники та функціональний стан внутрішніх органів щурів за дії гліцинатів мікроелементів.3.2.1. Вплив гліцинатів мікроелементів на клінічні, гематологічні та імунологічні показники щурів3.2.2. Метаболічний статус щурів за дії гліцинатів мікроелементів.3.3. Клінічний стан, обмін речовин та продуктивність курчат-бройлерів при згодовуванні комплексних сполук мікроелементів.3.3.1. Клінічні, гематологічні та імунологічні показники у курчат-бройлерів.3.3.2. Метаболічний статус, обмін речовин та ферментативна активність тканин у курчат-бройлерів3.3.3. Продуктивність та якість продукції курчат-бройлерів.3.3.4. Економічна ефективність виробництва м'яса курчат-бройлерів при застосуванні суміші гліцинатів мікроелементів в їх годівлі3.4. Клінічний стан, обмін речовин та продуктивність курок-несучок при згодовуванні комплексних сполук мікроелементів.3.4.1. Клінічні, гематологічні та імунологічні показники курок-несучок.3.4.2. Продуктивність та якість яєць курок-несучок3.4.3. Економічна ефективність виробництва харчових яєць при використанні гліцинатів мікроелементів в годівлі курок-несучок.
РОЗДІЛ 4. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ.ВИСНОВКИ.ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ.ДОДАТКИ .СПИСОК