Ви є тут

Характеристика українських ізолятів вірусу зеленої крапчастої мозаїки огірка

Автор: 
Руднєва Тетяна Олександрівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U004870
129 грн
Додати в кошик

Вміст

Зміст
стор
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ
Вступ
Огляд літератури
РОЗДІЛ ВІРУСИ, ЩО УРАЖУЮТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ РОДИНИ CUCURBITACEAE
Розділ ХАРАКТЕРИСТИКА ВІРУСУ ЗЕЛЕНОЇ КРАПЧАСТОЇ МОЗАЇКИ ОГІРКА
(ВЗКМО)
Розділ ШТАМОВЕ РІЗНОМАНІТТЯ ВЗКМО
Розділ ЗАХОДИ БОРОТЬБИ З ВІРУСНИМИ ХВОРОБАМИ
РОДИНИ CUCURBITACEAE
РОЗДІЛ ОБ‘ЄКТИ, МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ
5.1. Об’єкти
5.2. Матеріали та реактиви, які були використані у роботі
5.3. Методи досліджень
5.3.1. Відбір зразків
5.3.2. Виділення та очищення вірусних препаратів
5.3.3. Визначення чистоти вірусних препаратів
5.3.4. Вимірювання концентрації вірусних препаратів
5.3.5. Електронна мікроскопія
5.3.6. Метод біологічного тестування
5.3.7. Електрофоретичні дослідження білка
5.3.8. Виділення вірусної РНК
5.3.9. Визначення точки температурної інактивації ізолятів
5.3 Флуоресцентна мікроскопія вірусних включень
5.3 Імуноферментний аналіз
5.3 Отримання поліклональних кролячих антисироваток
5.3 Визначення специфічності отриманих антисироваток
5.3 Визначення серологічної спорідненості ізолятів
5.3 Полімеразна ланцюгова реакція
5.3 Сиквенування ДНК та порівняння отриманих
послідовностей
5.3 Підготовка насіння для виявлення вірусних антигенів методом
ІФА
5.3 Підготовка грунту для виявлення вірусних антигенів
методом ІФА
5.3 Перевірка передачі ВЗКМО насінням огірків
5.3 Статистична обробка результатів
Розділ РЕЗУЛЬТАТИ ТА ЇХ ОБГОВОРЕННЯ
6.1. Відбір зразків Cucumis sativus з тепличних господарств
України
6.2. Ідентифікація вірусних ізолятів
6.3. Біологічна характеристика ізолятів ВЗКМО
6.4. Фізико-хімічна характеристика ізолятів ВЗКМО
6.5. Серологічна характеристика ізолятів ВЗКМО
6.6. Молекулярна характеристика геномів трьох ізолятів ВЗКМО
6.7. Поширення ВЗКМО по території України та встановлення
шляхів його передачі
6.7.1. Перевірка грунту та насіння з тепличних господарств
на наявність ВЗКМО
6.7.2. Перевірка комерційних сортів насіння Cucumis sativus
на контамінацію ВЗКМО
УЗАГАЛЬНЕННЯ
ВИСНОВКИ
СПИСОК