Ви є тут

Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання

Автор: 
Ящук Надія Олександрівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U006047
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ст.
ВСТУП
РОЗДІЛ СУЧАСНИЙ СТАН І МОЖЛИВОСТІ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ
ЗЕРНА ТА БОРОШНА ЖИТА ПІД ЧАC ЗБЕРІГАННЯ, ПЕРЕРОБКИ
1.1. Хімічний склад зерна озимого жита та можливість його використання
на різні цілі
1.2. Зміна технологічних та посівних показників якості зерна озимого
жита в процесі зберігання.
1.2.1. Фізіологічні процеси зернової маси жита під час зберігання
1.2.2. Зміна кількісних та якісних показників зерна озимого жита залежно
від режимів зберігання
1.3. Якісні зміни борошна озимого жита під час зберігання.
1.4. Технологічні показники якості пророслого зерна та отриманого з нього
борошна в процесі зберігання.
1.5. Роль, класифікація поліпшувачів, їх вплив на якість та
ефективність у хлібопеченні.
РОЗДІЛ УМОВИ ТА МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Погодно-кліматичні та ґрунтові умови вирощування досліджуваних
сортів жита.
2.2. Характеристика використаного сортового матеріалу озимого жита та
технологія вирощування досліджуваних сортів
2.3. Схема, методика та методи проведення досліджень
РОЗДІЛ ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОСІВНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
ЗЕРНА ОЗИМОГО ЖИТА ВІД РЕЖИМІВ ТА ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ.
3.1. Посівні властивості зерна озимого жита залежно від
режимів та термінів зберігання .
3.2. Розвиток мікроорганізмів під час зберігання зерна.
3.3. Технологічні властивості зерна озимого жита залежно від
режимів та термінів зберігання
3.3.1. Втрати маси зерна озимого жита у процесі тривалого зберігання
за різних режимів
3.3.2. Хіміко-технологічні зміни зерна жита залежно від режимів та
термінів зберігання
3.3.3. Хлібопекарські властивості борошна озимого жита залежно від
режимів та термінів зберігання зерна
РОЗДІЛ ЗАЛЕЖНІСТЬ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ
БОРОШНА ОЗИМОГО ЖИТА ВІД РЕЖИМІВ ТА ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ
РОЗДІЛ ЗМІНА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЗЕРНА ЖИТА
З ВМІСТОМ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ТА ОТРИМАНОГО З НЬОГО БОРОШНА
В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗА РІЗНИХ РЕЖИМІВ
РОЗДІЛ ВПЛИВ ПОЛІПШУВАЧІВ НА ЯКІСТЬ ЖИТНЬОГО ХЛІБА
В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА ТА БОРОШНА ОЗИМОГО ЖИТА.
РОЗДІЛ ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА ЖИТА ТА
ЗАСТОСУВАННЯ ПОЛІПШУВАЧІВ ДЛЯ БОРОШНА НИЗЬКОЇ ЯКОСТІ.
ВИСНОВКИ.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
ДОДАТКИ
СПИСОК