Вы здесь

Умови формування інвестиційної привабливості підприємств молокопереробної галузі

Автор: 
Сорока Лариса Миколаївна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U002900
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП .
РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ РЕСУРСІВ
1.1. Економічна сутність інвестицій та теоретичні основи інвестування.
1.2. Інвестиційна привабливість та її визначення
1.3. Джерела формування інвестиційних ресурсів підприємства та їх класифікація.
Висновки до
розділу 1
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ЕКОНОМІЧНОЇ ТА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ.
2.1. Сучасний стан підприємств молокопереробної галузі.
2.2. Особливості та тенденції інвестиційного ринку
2.3. Аналіз зовнішніх та внутрішніх факторів впливу на інвестиційну привабливість молокопереробних підприємств
Висновки до
розділу 2
РОЗДІЛ 3. УМОВИ ПІДВИЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
3.1. Детермінанти вибору інвестиційної привабливості
молокопереробних підприємств
3.2. Сировинний ресурс як інвестиційна домінанта подальшого
розвитку молокопереробних підприємств.
3.3. Мобілізація інвестиційних ресурсів як фактор забезпечення стійкого розвитку молокопереробних підприємств.
Висновки до
розділу 3.
ВИСНОВКИ .
ДОДАТКИ
СПИСОК