- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Жирнокислотний склад ліпідів плазми крові і молока при використанні у раціонах корів жирових добавок рослинного походження
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002054 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Процеси перекисного окиснення ліпідів та гормональні і субстратні механізми регуляції антиоксидантної системи в тканинах поросят
- Активність тирозинових протеїнфосфатаз в лімфоїдних клітинах щурів за умов впливу іонізуючого випромінювання
- Дослідження ефективності застосування антиоксидантів та ентеросорбентів за умов інтоксикації солями цинку та купруму
- Молекулярні аспекти екзогенної регуляції метаболізму у клітинах мікроорганізмів-симбіонтів та тварини-господаря
- Становлення і розвиток Національного музею героїчної оборони і визволення Севастополя (1960-2009 рр.)
- Дія насичених N-ацилетаноламінів на ліпіди тканин печінки та серця щурів за умов ішемічного ушкодження
- Особливості структурно-функціональної організації еритроцитів за умов цукрового діабету 1-го типу
- Інтенсивність окиснювальних процесів та активність компонентів системи детоксикації в мікросомній фракції карциноми Герена та печінки попередньо опромінених щурів.
- Роль альфа-токоферолу та його аналогів у запрограмованій загибелі клітин
- Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-бройлерів залежно від технології зберігання та кількості токоферолу в раціоні