Ви є тут

Фізіологічний стан організму корів після згодовування грибниці Pleurotus ostreatus за різних систем їх утримання

Автор: 
Пеленьо Руслан Андрійович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U000329
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ
ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Вплив годівлі на обмін речовин, якісні показники молока і відтворну здатність корів
1.2. Вплив системи утримання на метаболічні процеси, якісні показники молока і відтворювальну здатність корів
1.3. Використання субстрату, одержаного після культивування Pleurotus
ostreatus, у годівлі тварин
РОЗДІЛ
МАТЕРІАЛИ, ЗАГАЛЬНА МЕТОДИКА ТА ОСНОВНІ МЕТОДИ
ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Загальна методика досліджень 2.2. Методи досліджень
РОЗДІЛ
РЕЗУЛЬТАТИ ВЛАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
3.1. Фізіологічний стан сухостійних корів, яким згодовували кормову добавку, одержану після культивування Pleurotus ostreatus, за різних систем утримання
3.1.1. Показники крові сухостійних корів, яким згодовували кормову добавку Pleurotus ostreatus за різних систем їх утримання
3.1.2. Перебіг родів і відновлення репродуктивної функції корів за згодовування кормової добавки Pleurotus ostreatus в умовах прив'язної і безприв'язної систем утримання
3.1.3. Склад молозива корів за згодовування кормової добавки Pleurotus ostreatus при різних системах утримання
3.2. Фізіологічний стан телят, народжених коровами, яким згодовували мікорм в умовах прив'язної і безприв'язної систем утримання
3.2.1. Показники енергії росту і розвитку телят, народжених коровами, яким у сухостійний період згодовували мікорм за різних систем утримання
3.2.2. Показники крові телят, народжених коровами, яким згодовували мікорм за різних систем утримання
3.3. Вплив згодовування грибниці Pleurotus ostreatus на молочну продуктивність і показники біологічної цінності молока за різних систем утримання корів
3.3.1. Вплив згодовування грибниці Pleurotus ostreatus за різних систем утримання корів на молочну продуктивність
3.3.2. Вплив згодовування грибниці Pleurotus ostreatus за різних систем утримання корів на фізико-хімічні та якісні показники молока
РОЗДІЛ
АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ ОТРИМАНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ
ВИСНОВКИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ ДОДАТКИ СПИСОК