Вы здесь

Агрохімічна оцінка використання добрив за вирощування капусти білоголової ранньої на темно-сірому опідзоленому ґрунті Лісостепу Правобережного України

Автор: 
Семенко Лариса Олександрівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U002698
99 грн
(320 руб)
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ МІНЕРАЛЬНЕ ЖИВЛЕННЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ СТОСУВАННЯ ДОБРИВ ПРИ ВИРОЩУВАННІ КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ РАННЬОЇ
1. Біологічні особливості живлення капусти білоголової ранньої
1. Використання добрив у сівозмінах з капустою білоголовою (рання)
1. Використання добрив під капусту білоголову та якість продукції
РОЗДІЛ ПРОГРАМА, ОБ'ЄКТ, МЕТОДИКА ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ
2. Програма проведення досліджень
2.2. Методика проведення досліджень
2. Умови проведення досліджень
2.3. Погодно-кліматичні умови території досліджень
2.3. Ґрунтові умови проведення досліджень
РОЗДІЛ ВПЛИВ ДОБРИВ НА ПОЖИВНИЙ РЕЖИМ ТЕМНО - СІРОГО ОПІДЗОЛЕНОГО ГРУНТУ
3. Вплив добрив на вміст мінеральних сполук азоту в ґрунті
3. Вплив добрив на вміст рухомих сполук фосфору в ґрунті
3. Вплив добрив на вміст обмінного калію в ґрунті
РОЗДІЛ ВПЛИВ ДОБРИВ НА ВМІСТ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ В РОСЛИНАХ КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ ЗА РІЗНИХ СПОСОБІВ ВИРОЩУВАННЯ
4. Вміст азоту в рослинах капусти білоголової
4. Вміст фосфору в рослинах капусти білоголової
4. Вміст калію в рослинах капусти білоголової
РОЗДІЛ ВПЛИВ ДОБРИВ ТА СПОСОБІВ ВИРОЩУВАННЯ НА УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ (РАННЯ)
5. Вплив застосування мінеральних добрив на врожайність капусти білоголової за безрозсадного та розсадного способів вирощування
5. Вплив добрив та способів вирощування на показники якості продукції капусти білоголової
РОЗДІЛ ВИНОС ТА КОЕФІЦІЄНТИ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ З ДОБРИВ
РОЗДІЛ ЕКОНОМІЧНА ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ ПІД КАПУСТУ БІЛОГОЛОВУ (РАННЯ)
7. Економічна оцінка використання добрив за вирощування капусти білоголової ранньої
7. Енергетична оцінка використання добрив за вирощування капусти білоголової ранньої
ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
ДОДАТКИ
СПИСОК