Вы здесь

Технологічні основи виготовлення та застосування гуматів під овочеві культури

Автор: 
Дідковська Тетяна Павлівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U003200
99 грн
(320 руб)
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ВСТУП.
РОЗДІЛ ОГЛЯД
ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Агрохімічні аспекти застосування стимуляторів росту рослин в сільському
господарстві
1.2. Термінологія, номенклатура, генезис та будова гумусових
речовин
1.3. Механізм дії, властивості та функції гумусових
кислот.
1.4. Ефективність застосування гумінових препаратів при вирощуванні
сільськогосподарських
культур
1.5. Сировинна база для виготовлення гумінових
препаратів.
1.6. Технологічні підходи до виготовлення гумінових препаратів
РОЗДІЛ ОБ’ЄКТ, УМОВИ ТА МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ
РОЗДІЛ ТЕХНОЛОГІЧНІ СПОСОБИ ВИГОТОВЛЕННЯ
ГУМІНОВИХ ПРЕПАРАТІВ НА ОСНОВІ САПРОПЕЛЮ.
3.1. Розробка технологічних способів виготовлення гумінових
препаратів.
3.2. Стійкість робочих розчинів препаратів залежно від якості води.
РОЗДІЛ АГРОХІМІЧНА ЦІННІСТЬ ГУМУСОВИХ КИСЛОТ, ОДЕРЖАНИХ ІЗ САПРОПЕЛЮ ЯК
РІСТАКТИВУЮЧИХ РЕЧОВИН
4. Біологічні особливості і харчова цінність
овочів
4.2. Вплив гумінових препаратів на лабораторні показники насіння овочевих
культур
4.3. Вплив гумінових препаратів на площу листкової поверхні
рослин
4.4. Вплив гумінових препаратів на врожай
огірка
4.5. Вплив гумінових препаратів на врожай
помідора.
4.6. Вплив гумінових препаратів на врожай перцю солодкого.
РОЗДІЛ ВПЛИВ ГУМІНОВИХ ПРЕПАРАТІВ НА ЯКІСТЬ
ПРОДУКЦІЇ
РОЗДІЛ ВПЛИВ ГУМІНОВИХ ПРЕПАРАТІВ НА АГРОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ
ҐРУНТУ.
РОЗДІЛ ЕКОНОМІЧНА ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ГУМІНОВИХ
ПРЕПАРАТІВ.
7.1. Енергетична
ефективність.
7.2. Економічна
ефективність
ВИСНОВКИ
РЕКОМЕНДАЦІЇ
ВИРОБНИЦТВУ.
СПИСОК