Ви є тут

Вплив агроекологічних факторів на урожайність та якість зерна пшениці твердої ярої в лівобережній Лісостеповій зволоженій підзоні

Автор: 
Бараболя Ольга Валеріївна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U004108
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
стор.
ВСТУП…………………………………………………………………………….
РОЗДІЛ 1. ОЦІНКА АГРОЕКОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ ТА
ЇХНІЙ ВПЛИВ НА УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА
ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ЯРОЇ І ВИБІР НАПРЯМІВ ДОСЛІДЖЕНЬ
(ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ)…………………………………………………… 1.1. Основні показники якості пшениці
твердої ярої ………………………
Реакція рослин пшениці твердої ярої на екологічні фактори………….
Попередники – основа системи агротехнічних заходів формування
врожайності і якості зерна………………………………………………
Вплив добрив на врожайність та якість зерна пшениці ярої …………
Строки та способи сівби, норми висіву насіння ………………………
Строки збирання пшениці………………………………………………
Висновки до
розділу …………………………………………………
РОЗДІЛ 2. УМОВИ ТА МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ……………………
2.1. Ґрунтово – кліматичні та агрометеорологічні умови зони
проведення досліджень………………………………………………………….
2.2. Матеріал і методика досліджень………………………………………….
Висновки до
розділу ………………………………………………….
РОЗДІЛ 3. ВПЛИВ АГРОЕКОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РІСТ І
РОЗВИТОК РОСЛИН ТА УРОЖАЙНІСТЬ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ
ЯРОЇ…………………………………………………………………………….
3.1. Формування стеблостою та елементів структури біологічної
врожайності залежно від умов вирощування пшениці твердої ярої ….
3.2. Забур’яненість посівів пшениці твердої ярої залежно від удобрення
та норм висіву насіння……………………………………………………
3.3. Вплив мінеральних добрив та норм висіву насіння на
врожайність пшениці твердої ярої ……….…………………………….
Висновки до
розділу ……………………………………………………
РОЗДІЛ 4. ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ЯРОЇ ЗАЛЕЖНО
ВІД АГРОЕКОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ……………………………
4.1. Фізичні показники якості зерна…………………………………………
4.2. Вміст білка, кількість і якість клейковини в зерні, якість макаронних
виробів……………………………………………………………………
4.3. Токсичні елементи та їх вміст в ґрунті і в зерні пшениці твердої ярої
залежно від удобрення…………………………………………………
Висновки до
розділу ………………………………………………….
РОЗДІЛ 5. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА В ПРОЦЕСІ ЙОГО
НАЛИВАННЯ І ДОСТИГАННЯ, СТРОКИ ЗБИРАННЯ
ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ЯРОЇ…………………………………………
Висновки до
розділу ………………………………………………….
РОЗДІЛ 6. ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ АГРОТЕХНІЧНИХ
ЗАХОДІВ ВИРОЩУВАННЯ ПШЕНИЦІ ТВЕРДОЇ ЯРОЇ І
ВПРОВАДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕННЯ В ВИРОБНИЦТВО……………………………………………………….
6.1. Економічна ефективність агротехнічних заходів………………………
6.2. Виробниче випробування та впровадження результатів дослідження
в виробництво ……………………………………………………….
Висновки до
розділу ………………………………………………….
ВИСНОВКИ……………………………………………………………………
РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ………………………………………
ДОДАТКИ …………………………………………………………………….
СПИСОК