- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003840 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв
- Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Моделювання критичних та кризових явищ на валютному ринку
- Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням
- Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-плівковій випарній установці