- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
3408U004894 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
- Теорія інформаційної економіки: зміст і основні суперечності
- Теоретико-методологічні засади товарознавчої експертизи ювелірних коштовностей
- Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
- Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками
- Прогнозування кон'юнктури ринку молочних продуктів з врахуванням циклічності розвитку економіки України
- Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль - функціональний полісахарид
- Технологія десертів молочних з використанням карагінанів