Ви є тут

Оцінка агромеліоративного стану осушуваних дерново-глейових карбонатних ґрунтів Західного Полісся України.

Автор: 
Турчина Катерина Петрівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U001832
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ СТАН ВИВЧЕНОСТІ ПРОБЛЕМИ ОЦІНКИ
АГРОМЕЛІОРАТИВНОГО СТАНУ ОСУШУВАНИХ ЗЕМЕЛЬ
РОЗДІЛ ОБ'ЄКТ, МЕТОДИКА ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ.
2.1. Природні умови Західного Полісся .
2.2. Характеристика об'єкту досліджень .
2.3. Методика досліджень .
2.4. Метеорологічні умови проведення досліджень .
РОЗДІЛ ДІАГНОСТИКА ТА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ
АГРОМЕЛІОРАТИВНОГО СТАНУ ОСУШУВАНИХ ДЕРНОВО-ГЛЕЙОВИХ КАРБОНАТНИХ ГРУНТІВ
3.1. Оцінка впливу метеорологічних показників на продуктивність
сільськогосподарських культур
3.2. Оцінка впливу меліоративних показників на продуктивність
сільськогосподарських культур
3.3. Оцінка впливу агрохімічних показників на продуктивність
сільськогосподарських культур
3.4. Оцінка впливу деградаційних процесів на продуктивність
сільськогосподарських культур
РОЗДІЛ ОБГРУНТУВАННЯ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ОЦІНКИ
АГРОМЕЛІОРАТИВНОГО СТАНУДЕРНОВО-ГЛЕЙОВИХ КАРБОНАТНИХ
ГРУНТІВ
4.1. Агромеліоративна оцінка осушуваних дерново-глейових карбонатних
ґрунтів4.2. Водно-повітряний режим осушуваних дерново-глейових карбонатних
ґрунтів
4.3. Калійний режим дерново-глейового карбонатного ґрунту
4.3.1. Водорозчинний калій.
4.3.2. Обмінний калій
4.3.3. Необмінний калій
4.3.4. Фактор "інтенсивності"
4.3.5. Залежність врожаю кукурудзи на силос від вмісту обмінного і
необмінного калію в ґрунті.
РОЗДІЛ ОБГРУНТУВАННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ОСУШУВАНИХ ДЕРНОВО-ГЛЕЙОВИХ КАРБОНАТНИХ ГРУНТІВ
5.1. Вплив добрив на урожай кукурудзи на силос та цукрового буряка
5.2.Енергетична ефективність різних систем удобрення при вирощуванні кукурудзи на силос та цукрового буряка на осушуваних дерново-глейових
карбонатних ґрунтах
5.3. Економічна ефективність різних систем удобрення при вирощуванні
кукурудзи на силос та цукрового буряка на осушуваних дерново-глейових карбонатних ґрунтах
ВИСНОВКИ
РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ.
ДОДАТКИ
СПИСОК