- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
0409U005557 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування
- Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності
- Формування якості цукатів з каротитнвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання
- Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини
- Податкове адміністрування торговельних підприємств
- Товарознавча оцінка фарбувальних композицій і лакофарбових покриттів на основі алкідних смол для деревини
- Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви
- Формування асортименту та якості тканин для опорядження підприємств ресторанного господарства
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою