- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка біотехнології отримання кормового білкового продукту з виноградних вичавок
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2002
Артикул:
0502U000126 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
- Корекція заплідненості корів і телиць та метаболізму в їх організмі препаратом глютам
- Розробка біотехнології комплексного очищення грунтів, забруднених нафтою та хлорорганічними речовинами
- Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки
- Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями
- Інтенсифікація біотехнології вермікультивування і шляхи оптимізації використання черв'ячної біомаси та цеолітів у виробництві м'яса і яєць перепелів
- Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних
- Розробка технології комплексного ферментного препарату b-фруктофуранозидази з біомаси дріжджів роду Saccharomyces
- Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів
- Наукові основи технологій біологічно активних добавок - коректорів процесів травлення