Ви є тут

Формування економічно сталого і конкурентоспроможного розвитку виноградарських і виноробних підприємств

Автор: 
Короткова Ольга Володимирівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U004912
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Вступ…………………………………………………………………………….
Розділ 1. Теоретико-методологічні засади економічно сталого розвитку
підприємств АПК та підвищення їх конкурентоспроможності……………….
1.1. Сутність та значення економічно сталого розвитку підприємств АПК та їх
конкурентоспроможності………………………………
1.2. Особливості та фактори забезпечення економічно сталого розвитку і
конкурентоспроможності регіонального виноградарсько-виноробного
підкомплексу………………………
1.3. Методичні основи оцінки економічної сталості розвитку і
конкурентоспроможності виноградарсько-виноробного
підкомплексу………………………………………………………….
Висновки до
розділу …………………………………………………………
Розділ 2. Ретроспектива економічної сталості розвитку та конкурентоспроможності
виноградарських і виноробних
підприємств Криму…………………………………………………………….
2.1. Історичні аспекти розвитку виноградарсько-виноробного підкомплексу та
трансформація його складу……………………….
2.2. Оцінка економічної сталості розвитку та конкурентоспроможності
виноградарства………………………….
2.3. Аналіз економічної сталості розвитку та конкурентоспроможності
виноробства……………………………
Висновки до
розділу …………………………………………………………
Розділ 3. Основні напрями переведення виноградарських і виноробних підприємств
на модель економічно сталого і конкурентоспроможного
розвитку………………………………………………………………………….
3.1. Стабілізація обсягів і оптимізація сортименту продукції.…………
3.2. Укріплення та раціональне використання потенціалу
підприємств…………………………………………………………….
3.3. Підвищення якості і зниження собівартості продукції та організація її
ефективної реалізації…………………………………
3.4. Адаптація вітчизняних товаровиробників до умов світового ринку та
удосконалення економічного середовища………….
Висновки до
розділу …………………………………………………………
Висновки……………………………………………………………………….
ВСТУП
Актуальність