- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2003
Артикул:
3403U003533 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини