Вы здесь

Удосконалення процесу загострювання дереворізальних ножів з використанням багаточашкового абразивного інструмента

Автор: 
Озимок Юрій Іванович
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U003842
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

З М І С Т
ВСТУП . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ НАЯВНОГО ПРОЦЕСУ
ЗАГОСТРЮВАННЯ СТАЛЕВИХ
ДЕРЕВОРІЗАЛЬНИХ НОЖІВ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1.1. Вимоги до ножів . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . .
1.2. Обладнання та абразивні круги для загострення ножів . . . . .
1.3. Режими загострення дереворізальних ножів . . . . . . . . . . . . .
1.4. Теплові процеси під час загострювання . . . . . . . . . . . . . . . .
1.5. Висновки. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
1.6. Мета та завдання дослідження . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
РОЗДІЛ 2. РОЗРОБЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ НОВОГО
АБРАЗИВНОГО ІНСТРУМЕНТА З ПЕРЕРВНОЮ
РОБОЧОЮ ПОВЕРХНЕЮ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2.1. Наявні конструкції абразивних кругів з перервною
робочою поверхнею . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .
2.2. Обґрунтування параметрів нового абразивного
інструмента . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . .
2.3. Розроблення конструкції багаточашкового абразивного
інструмента . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .
2.4. Висновки . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 3. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ
ХАРАКТЕРИСТИК БАГАТОЧАШКОВОГО
АБРАЗИВНОГО ІНСТРУМЕНТА . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
3.1. Вимоги до експлуатаційних характеристик нового
абразивного круга . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
3.2. Загальна характеристика та класифікація пристроїв
для балансування . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .
3.3. Аналіз конструкцій автобалансувальних пристроїв . . . . . .
3.4. Розроблення методики та моделі повного
автоматичного балансування багаточашкового
абразивного круга . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .
3.5. Багаточашковий абразивний круг з автоматичним
балансуванням . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .
3.6. Висновки . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 4. Методика ВИКОНАння
експериментальних досліджень . . . . . . . . . . .
4.1. Загальна методологія експериментальних досліджень . . . . . .
4.2. Дослідження температури на поверхні
шліфування . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .
4.3. Дослідження мікротвердості . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
4.4. Дослідження мікроструктури та хімічної неоднорідності . . . .
4.5. Дослідження впливу режимних параметрів
на температуру, що виникає на шліфованій задній
поверхні ножа . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .
4.6. Попередні досліди і регресивний аналіз результатів
експериментальних досліджень . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
4.7. Дослідження продуктивності охолодження
ножа під час загострення . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
4.8. Висновки . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 5. РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ
ДОСЛІДЖЕНЬ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .
5.1. Дослідження температури на поверхні
шліфування . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .
5.2. Вплив температури, що виникає на поверхні загострення,
на мікротвердість леза ножа . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .
5.3. Вплив температури, що виникає на поверхні загострення,
на мікроструктуру та результати дослідження зразків
на хімічну неоднорідність . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
5.4. Вплив режимних параметрів на температуру, що виникає
в зоні загострення . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .
5.5. Результати дослідження продуктивності охолодження
ножа під час загострення . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .
5.6. Практичні рекомендації щодо режимів загострювання
дереворізальних ножів багаточашковим абразивним
інструментом. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .
5.7. Висновки . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .
ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
СПИСОК