Ви є тут

Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості

Автор: 
Мельниченко Тетяна Іванівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U001232
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ СИНТЕТИЧНІ ХАРЧОВІ БАРВНИКИ - ДОДАТКОВИЙ ЧИННИК НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ ЧУЖОРІДНИХ РЕЧОВИН НА ЗДОРОВ'Я
ЛЮДИНИ (огляд літератури)
1. Загальна характеристика барвників
1. Біологічна дія синтетичних барвників на організм людини
1. Характеристика метаболітів синтетичних харчових барвників
РОЗДІЛ ОБ'ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ
РОЗДІЛ МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СИНТЕТИЧНИХ БАРВНИКІВ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
3. Методичні підходи до визначення синтетичних барвників у харчових продуктах на сучасному етапі
3. Основні положення обґрунтування аналітичного методу визначення синтетичних барвників у продуктах харчування
РОЗДІЛ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ СИНТЕТИЧНИХ БАРВНИКІВ
У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
РОЗДІЛ ВИВЧЕННЯ МОЖЛИВОСТІ УТВОРЕННЯ ШКІДЛИВИХ
РЕЧОВИН ІЗ СИНТЕТИЧНИХ БАРВНИКІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ТА ЗБЕРІГАННІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
5. Характеристика технологічних процесів виробництва безалкогольних
напоїв і кондитерських виробів
5. Дослідження вмісту продуктів деструкції синтетичних барвників
у харчових продуктах
РОЗДІЛ МЕТАБОЛІЗМ СИНТЕТИЧНИХ БАРВНИКІВ В ОРГАНІЗМІ ЛЮДИНИ
РОЗДІЛ ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ ПРОФІЛАКТИКИ
НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ СИНТЕТИЧНИХ БАРВНИКІВ НА
ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ
АНАЛІЗ І УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ
ВИСНОВКИ
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
СПИСОК