Ви є тут

Урожайність і якість зерна тритикале озимого та ярого залежно від фону мінерального живлення в умовах півдня України

Автор: 
Конащук Ірина Олегівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U004324
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ.
ВСТУП …………………………………………………………………………
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ ……………………………………………
Тритикале як новий хлібний злак і перспективи його
використання……………………………………………………
Біологічні особливості культури……………………………….
Чутливість тритикале на мінеральні добрива ………………
РОЗДІЛ 2. ГРУНТОВІ УМОВИ ТА МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ………
Коротка характеристика ґрунтово-кліматичних особливостей зони
досліджень…………………………………………………
Характеристика погодних умов у роки досліджень…………
Ґрунтові умови та методика проведення досліджень……….
Агротехніка вирощування тритикале………………………….
РОЗДІЛ 3. ВПЛИВ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ НА ПОЖИВНИЙ РЕЖИМ
ГРУНТУ…………………………………………………………………………
3.1. Вміст нітратів в ґрунті……………………………………………
3.2. Вміст рухомого фосфору у ґрунті……………………………….
3.3. Вміст обмінного калію в ґрунті………………………………….
РОЗДІЛ 4. РІСТ І РОЗВИТОК РОСЛИН ОЗИМОГО ТА ЯРОГО ТРИТИКАЛЕ, ВМІСТ У НИХ
ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН ЗАЛЕЖНО ВІД ФОНУ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ……………………………………
4.1. Формування вегетативної маси ………………………………
4.2. Площа листкової поверхні, чиста продуктивність фотосинтезу та
фотосинтетичний потенціал …………………………………
4.3. Висота рослин …………………………………………………….
4.4. Вміст елементів живлення в надземній масі і зерні тритикале
4.5. Витрати елементів живлення на формування одиниці врожаю зерна ……
РОЗДІЛ 5. УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ЯРОГО ЗАЛЕЖНО ВІД
ВПЛИВУ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ…………
5.1. Урожай зерна озимого і ярого тритикале……………………….
5.2. Структура врожаю………………………………………………….
5.3. Технологічні показники якості зерна тритикале озимого і ярого.
5.4. Вміст білка в зерні тритикале озимого та ярого ……………….
РОЗДІЛ 6. ЕКОНОМІЧНА ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ
ВИРОЩУВАННЯ ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО І ЯРОГО
………………………………………………………………….
6.1. Окупність одиниці добрива приростом урожаю зерна
тритикале озимим та ярим…………………………………
6.2. Економічна ефективність……………………………………… .
6.3. Енергетична оцінка технологічних прийомів…………………
РОЗДІЛ 7. АНАЛІЗ І УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ.
ВИСНОВКИ……………………………………………………………………
РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ…………………………………………
ДОДАТКИ…………………………………………………………………….
СПИСОК