Ви є тут

Ефективність виробництва та використання кормів

Автор: 
Зеліско Наталія Богданівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U004777
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП…………………………….
РОЗДІЛ 1. Теоретико-методологічні основи та показники економічної ефективності
виробництва і використання кормів……………………………………
Економічна характеристика кормовиробництва як галузі сільського
господарства………………………………………
Суть економічної ефективності виробництва і використання кормів та її
показники…………………………………………….
Методика дослідження ефективності виробництва та
використання кормів………………………………………….….
Висновки до
розділу …………………………………………….
РОЗДІЛ 2. ЕКОНОМІЧНА ОЦІНКА ВИРОБНИЦТВА ТА
ВИКОРИСТАННЯ КОРМІВ………………….…………………
2.1. Аналіз обсягів виробництва кормів……………………………….
2.2. Економічна оцінка виробництва та використання кормів у
сільськогосподарських підприємствах……………………………
Аналіз виробництва і використання кормів у господарствах
населення…………………………………………………….…….
Висновки до
розділу …………………………………………….
РОЗДІЛ 3. економічні та організаційно-технологічні
ШЛЯХи підвищення ефективності виробництвА
ТА ВИКОРИСТАННЯ КОРМів………………………………….
Напрями збільшення обсягів виробництва та забезпечення
тварин кормами………………………………………………….
Шляхи підвищення ефективності використання кормів……….
Обґрунтування основних виробничих параметрів галузі на
перспективу…………………………………………………….
3.4. Оптимізація виробництва і використання кормів на основі
економіко-математичного моделюванння…….……………….
Висновки до
розділу …………………………………………….
ВИСНОВКИ……………………………………………………….
СПИСОК