- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U000144 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Наукове обґрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових продуктів у споживчу тару
- Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин
- Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів
- Наукове обгрунтування енергозберігаючих процесів та обладнання для сепарації харчової сипкої сировини
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів