- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2009
Артикул:
3409U003159 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв
- Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві.
- Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Удосконалення технологічни процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів
- Наукове обґрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості