- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
3409U003159 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Процеси фасовки круп харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання
- Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу
- Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
- Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини
- Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів
- Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
- Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози
- Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії
- Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів