- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
3409U003159 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
- Наукові основи створення транспортних систем екстракторів бурякоцукрового виробництва
- Моделювання процесів комбінованої обробки молочної сироватки електромагнітним полем
- Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти
- Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів.
- Підвищення ефективності використання енергії при виробництві вина
- Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних систем та їх апаратурне забезпечення
- Підвищення ефективності і удосконалення обладнання для культивування мікроорганізмів
- Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка