- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія виробництва і ефективність використання силосу з амаранту у раціонах великої рогатої худоби
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
0402U000460 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Оптимізація використання в годівлі молодняку свиней висівок пшеничних, ферментних препаратів (Гриндазим ГП 5000; Порзим-9300) та пробіотичних добавок (Біо-Плюс 2Б; целюлозолітичний пробіотик).
- Використання корму та продуктивність японських перепелів за різних рівнів кальцію і фосфору у комбікормі
- Вплив кормових добавок на продуктивність та якість жиру молодняка свиней
- Використання біологічно активної добавки Пробіо-актив у раціонах бугайців
- Експериментальне обгрунтування використання поживних і біологічно активних речовин кормів із галеги східної (Galega orientalis (La) різними видами тварин
- Використання побічних продуктів крохмале-патокового виробництва в годівлі молодняку свиней.
- Використання поживних речовин та продуктивні якості молодняку кролів за різних рівнів протеїну та лізину в комбікормах
- М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту
- Інтенсивність росту бичків та зміни в окремих ланках метаболізму ліпідів при додаванні рослинного і тваринного жиру до раціону.
- Використання побічних продуктів крохмале-патокового виробництва в годівлі курей-несучок