- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія виробництва і ефективність використання силосу з амаранту у раціонах великої рогатої худоби
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
0402U000460 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Вплив удосконалених адресних білково-вітамінно-мінеральних кормових добавок на продуктивність і м'ясо-сальні якості свиней в умовах Степу України
- Використання ріпакової олії у годівлі молодняка сріблясто-чорної лисиці звіроферм західного Поділля
- Ефективність використання сапоніту, селену та комплексних мінеральних добавок на їх основі в раціонах молочних корів і бичків на відгодівлі.
- Перетравність корму, обмін речовин і продуктивні якості молодняку м'ясних качок за різних рівнів енергії, протеїну та лізину в комбікормах
- Використання ферментного препарату «Ладозим» у раціонах курей-несучок.
- Використання енергії поживних речовин раціонів молодняком абердин-ангуської та волинської м'ясної порід при різних рівнях енергетичного живлення
- Перетравність корму, обмін речовин та продуктивні якості у перепелів за різних рівнів вітаміну А у комбікормі
- Використання біологічно активної добавки Пробіо-актив у раціонах бугайців
- Нормована годівля телиць і корів при створенні високопродуктивних стад.
- Перетравність корму, обмін речовин і продуктивні якості молодняку качок кросу Star 53 H.Y. за різних рівнів кальцію та фосфору в комбікормах