- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002039 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
- Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків
- Удосконалення технології збирання і первинної переробки стеблової частини льону олійного
- Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок
- Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
- Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу
- Технгологічні властивості голозерного вівса та методи його зберігання
- Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур
- Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську.
- Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами