- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Ферментна технологія модифікування жирів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
0404U002255 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин
- ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ ФОСФОЛІПІДІВ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ
- ТЕХНОЛОГІЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ ЩОДО ОКИСНЮВАЛЬНОГО ПСУВАННЯ
- Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини
- Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника
- Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності
- Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів
- Підвищення ефективності технології переетерифікації жирів
- Технологія переробки фосфоліпідів соняшникової олії
- УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГІДРАТАЦІЇ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ФОСФОЛІПАЗ