- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Ферментна технологія модифікування жирів
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2004
Артикул:
0404U002255 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів
- Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв
- Технологія моно-, діацилгліцеринів та діетаноламідів жирних кислот амідуванням соняшникової олії
- Технологія харчового шроту з безлушпинного ядра насіння соняшнику
- ТЕХНОЛОГІЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ЖИРІВ ЩОДО ОКИСНЮВАЛЬНОГО ПСУВАННЯ
- Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів
- Удосконалення технології ферментативної переетерифікації жирів
- Технологія отримання моноацилгліцеринів амідуванням ріпакової олії
- Технологія функціональних жирових емульсій на основі неповних ацилгліцеринів та структурованих ліпідів
- Технологія переробки фосфоліпідів соняшникової олії