- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення та застосування cпособу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001401 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні
- Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пневмосепарування та аспірації
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення
- Моделювання процесів комбінованої обробки молочної сироватки електромагнітним полем
- Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
- Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі