- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення та застосування cпособу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001401 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв
- Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення режимів та будови лущильних машин для агрегатних установок по виготовленню крупів
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу і розрахунку обладнання
- Розвиток обладнання потокових систем харчо- вих виробництв на основі використання гравіта- ційних сил
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом