- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розроблення та застосування cпособу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
3405U001401 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
- Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів
- Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії
- Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
- Інтенсифікація процесу періодичного екстрагування за допомогою низькочастотних механічних коливань при виробництві екстрактів із рослинної сировини
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Наукове обґрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів
- Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
- Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів
- Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем