- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U000144 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
- Обґрунтування параметрів та режимів роботи протитечійно-струменевого гомогенізатора молока
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів
- Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску
- Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
- Еволюція віброакустичних характеристик картоплечисток підприємств харчування
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості