ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ
ВСТУП
РОЗДІЛ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ОБРОБКИ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ
1.1. Зерно як об'єкт одержання зародка
1.1.1. Побудова зерна та його хімічний склад
1.1.2. Фізико-технологічні та біохімічні властивості зерна
1.2. Традиційні технології і обладнання одержання зародка із зернових продуктів
1.3. Технології та обладнання обробки зернових продуктів
1.3. Особливості механічного подрібнення зернових продуктів
1.3.2. Подрібнювальне обладнання в зернопереробній промисловості
1. Вихрова технологія обробки зернових продуктів
Висновки і задачі досліджень
РОЗДІЛ МЕТОДИ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ
2. Обґрунтування вибору напряму досліджень
2. Експериментальні стенди і установки
2. Методи досліджень
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕЧІЇ В КРИВОЛІНІЙНИХ КАНАЛАХ ВИХРОВИХ КАМЕР
3.1. Розподіл складових обертальної швидкості газу у вихровій камері
3.1.1. Закони обертання газу
3.1.2. Визначення меж характерних областей потоку
3.1.3. Пограничний шар і струминна течія в пристінній області
3.2. Двофазний потік у вихровій камері
3.2.1. Аналіз сил, що діють на тверді частинки у вихровій камері
3.2.2. Рух частинки у вихровій камері
3.2.3. Початкові і граничні умови
3.2.4. Вплив конструктивних і режимних параметрів на гідродинаміку вихрових камер
3.2.5. Результати моделювання двофазного потоку у вихровій камері
3.3. Оцінка процесу подрібнення твердої фази у вихровій камері
3.3.1. Руйнування частинок від утомленості при їх циклічному навантаженні
3.3.2. Врахування взаємодії частинок твердої фази в вихровій камері 3.4. Вплив різних факторів на подрібнення зернових продуктів в вихрових камерах
3.4. Вплив різних факторів на продуктивність вихрової камери
3.5. Дослідження гідродинамічних характеристик потоків в криволінійних каналах вихрових камер
3.5.1. Визначення полів тиску і швидкості в криволінійному каналі вихрової камери
3.5.2. Вплив конструктивних і режимних параметрів вихрової камери на гідродинаміку потоку
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОБРОБКИ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ У ВИХРОВОМУ ПОТОЦІ ТА СТВОРЕННЯ ВИХРОВОЇ УСТАНОВКИ ОДЕРЖАННЯ СТРУКТУРНО НЕЗРУЙНОВАНОГО ЗАРОДКА
4.1. Дослідження обробки зернових продуктів - обдирки, подрібнення і одержання зародка у вихровому потоці зі змінними параметрами камер
4.1.1. Дослідження процесів обробки зернових продуктів у вихровому пристрої обробки харчової сировини
4.1.2. Дослідження процесів обдирки, подрібнення і одержання зародка в камерах експериментальної вихрової установки
4.1.3. Результати випробувань дослідної установки одержання зародка із зернових продуктів
4.2. Сепарація і розподіл продуктів подрібнення зерна
4.3. Вихрова установка і спосіб одержання структурно незруйнованого зародка із зернових продуктів
Висновки до
розділу
ВИСНОВКИ
ДОДАТОК А
ДОДАТОК Б
ДОДАТОК В
СПИСОК
- Київ+380960830922