- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U001004 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Удосконалення технології інвертних сиропів гідролізом цукрози клеровок жовтого цукру
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
- Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків
- Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
- Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки