- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації