- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U002827 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Біотехнології очищення промислових стічних вод на основі термодинамічного прогно-зування взаємодії мікроорганізмів з металами та радіонуклідами
- Ціанінові барвники як флуоресцентні зонди для детекції фібрилярного альфа-синуклеїну
- Розробка біоселективних елементів моно- та мультисенсорів для екологічного моніторингу
- Клонування коренеспецифічного та світлозалежного промоторів генів рослин
- Біотехнологія іммобілізованого гідролітичного ферментного препарату Циторецифен-М
- Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю
- Особливості індукції морфогенезу і синтезу антоціанів в калусній культурі сортів винограду, ідентифікованих за мікросателітними маркерами
- Генетична трансформація ячменю (Hordeum vulgare L.) геном лактоферину людини
- Розробка технології денітрифікації підземної води у реакторі з фіксованою біоплівкою
- Мікроклональне розмноження рідкісних видів роду Saussurea DC. - продуцентів сесквілактонів