Ви є тут

Господарсько корисні та біологічні ознаки корів різних генотипів новостворених молочних порід інтенсивного типу

Автор: 
Ковальчук Тетяна Іванівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U000048
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Методи створення чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід, ефективність використання голштинських плідників
1.2. Зоотехнічна характеристика українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛ І МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Матеріал та умови проведення досліджень
2.2. Схема і методика досліджень
РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ
3.1. Екстер'єрно-конституціональні особливості корів українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід різних генотипів
3.2. Молочна продуктивність корів українських новостворених молочних порід різних генотипів
3.3. Перебіг лактації у корів обстежених порід різних генотипів
3.3.1. Перебіг лактації у корів української чорно-рябої молочної породи
3.3.2. Перебіг лактації у корів української червоно-рябої молочної породи
3.4. Морфологічні і функціональні властивості вимені
3.5. Відтворна здатність корів новостворених порід різних генотипів
3.6. Забійні та м'ясні якості новостворених порід різних генотипів
3.7. Адаптаційні властивості тварин новостворених молочних порід
3.8. Економічна ефективність розведення корів різних генотипів
РОЗДІЛ 4. АНАЛІЗ І УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ
ВИСНОВКИ
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
СПИСОК