ЗМІСТ
ЗМІСТПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬВСТУП
РОЗДІЛ 1.Особливості виробництва мальтозних сиропів із крохмалю1.1.Властивості мальтозних сиропів та їх використання в різних галузях харчової промисловості1.2.Аналіз промислових способів отримання мальтозних сиропів1.3.Ферментативний гідроліз крохмалю1.3.1.Чинники, що впливають на швидкість ферментативної реакції1.3.2.Дія амілолітичних ферментних препаратів на крохмаль1.4.Аналіз способів очищення крохмальних гідролізатів від домішок1.5.Висновки і задачі досліджень
РОЗДІЛ 2.Об'єкти та методи досліджень2.1. Загальна схема проведення досліджень2.2.Об'єкти та предмет досліджень2.3.Методи дослідження2.3.1.Визначення амілолітичної активності бактеріальної та грибної ?-амілаз2.3.2.Визначення зцукрюючої активності ?-амілази поляриметричним методом2.3.3.Визначення активності пуллуланази йодометричним методом
РОЗДІЛ 3.Дослідження кінетики накопичення мальтози в гідролізатах в залежності від комбінування зцукрюючих ферментних препаратів 3.1.Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози3.2.Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом ?-амілази3.3.Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментними препаратами ?-амілази та пуллуланази3.4.Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю композицією ферментних препаратів ?-амілази, пуллуланази та грибної ?-амілази3.4.Встановлення оптимального дозування грибної ?-амілази3.4.Встановлення оптимального часу введення грибної ?-амілази3.4.Оптимізація технологічних параметрів отримання високомальтозних сиропів із крохмалю3.5.Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю композицією ферментних препаратів грибної ?-амілази та пуллуланази3.6.Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю в дві стадії: грибною ?-амілазою та на наступній стадії ?-амілазою, встановлення часу введення пуллуланази3.7.Порівняльний аналіз вуглеводного складу високомальтозних сиропів отриманих різними способамиВисновки по
розділу
РОЗДІЛ 4.Удосконалення технологічної схеми очищення високомальтозних гідролізатів4.1.Дослідження процесу очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних речовин 4.1.1.Визначення ефективності та оптимальних технологічних параметрів процесу видалення нерозчинних домішок з високомальтозних гідролізатів з використанням флокулянтів та природних сорбентів4.1.2.Оптимізація процесу очищення високомальтозних гідролізатів від нерозчинних домішок4.2.Визначення оптимальних технологічних параметрів процесу знебарвлення високомальтозних гідролізатів активним вугіллямВисновки по
розділу
РОЗДІЛ 5.Розроблення технології високомальтозних сиропів з кукурудзяного крохмалю5.1.Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва високомальтозних сиропів з кукурудзяного крохмалю5.2.Дослідно-промислові випробування розробленої технології високомальтозних сиропівВисновки по
розділуЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИСПИСОК
- Київ+380960830922