- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
3409U003159 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном
- Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача
- Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування
- Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів
- Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини