Зміст
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. КОМІРКОВИЙ РОЗПАД ТА РОЗЧИНЕННЯ ЙОГО ПРОДУКТІВ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ)
1.1. Комірковий розпад пересичених твердих розчинів
1.2. Кінетичні параметри коміркового розпаду пересичених твердих розчинів
1.3. Термодинамічні параметри коміркового розпаду пересичених твердих
розчинів
1.3.1. Рушійні сили процесу утворення комірок
1.3.2. Рушійні сили процесу росту комірок
1.3.3. Рухливість межи зерна
1.3.4. Сеґреґація
1.4. Розчинення продуктів коміркового розпаду твердих розчинів
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ, ОБЛАДНАННЯ ТА МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Матеріали дослідження, їх вибір та термічне оброблення
2.2. Методика експерименту
2.2.1. Металографія
2.2.2. Рентґено-структурний метод
2.3. Розрахунок кінетичних та термодинамічних параметрів розпаду твердого
розчину
РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИЧНИХ ТА ТЕРМОДИНАМІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ КОМІРКОВОГО
РОЗПАДУ ПЕРЕСИЧЕНИХ ТВЕРДИХ РОЗЧИНІВ
3.1. Дослідження кінетичних параметрів коміркового розпаду пересичених твердих
розчинів
3.2. Визначення термодинамічних параметрів коміркового розпаду пересичених
твердих розчинів
РОЗДІЛ 4. ПАРАМЕТРИ МЕЖ ЗЕРЕН, ЯКИМИ ВИЗНАЧАЄТЬСЯ ЇХНЯ ЗДАТНІСТЬ ДО ІНІЦІЮВАННЯ
КОМІРКОВОГО РОЗПАДУ
4.1. Рухливість межи зерна та сеґреґаційний фактор
4.2. Вплив величини кута розорієнтації меж зерен на їх рухливість
РОЗДІЛ 5. ПОДРІБНЕННЯ ЗЕРЕННОЇ СТРУКТУРИ УНАСЛІДОК БАГАТОРАЗОВОГО ЦИКЛІЧНОГО
ТЕРМООБРОБЛЕННЯ „КОМІРКОВИЙ РОЗПАД – СТАЛОПЛИННЕ РОЗЧИНЕННЯ”
ВИСНОВКИ
СПИСОК
- Київ+380960830922