Ви є тут

Формування урожаю, якості зерна і насіння озимої пшениці при використанні олійних культур як попередників в умовах південного Степу

Автор: 
Когут Інна Миколаївна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U004326
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП…………………………………………………….…………………
РОЗДІЛ 1. СУЧАСНИЙ СТАН ВИВЧЕННЯ ПИТАННЯ ПРО ЯКІСТЬ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ЯК
ПОПЕРЕДНИКІВ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ………………………………………………………………….
1.1. Вплив олійних культур на елементи родючості ґрунту та забур’яненість
посівів…………………………………………….
1.2. Порівняльна продуктивність озимої пшениці, висіяної по різним
попередникам……………………………………………………….
1.3. Угрупування непарових попередників озимої пшениці за їх
якістю………………………………………………………………
РОЗДІЛ 2. ГРУНТОВО – КЛІМАТИЧНІ УМОВИ МІСЦЯ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ
………………………………………
Зональна характеристика ґрунтів та ґрунтового покриву дослідної
ділянки…………………………………………………….
Кліматичні умови південного Степу України………….
Особливості кліматичних умов в роки досліджень……………
РОЗДІЛ 3. МЕТОДИКА І АГРОТЕХНІКА ДОСЛІДЖЕНЬ
Структурна схема досліджень…………………………………….
Загальна методика досліджень……………………………………
Методика супутніх досліджень…………………………………….
 Характеристика сортів культур, використаних у
досліді………………………………………………………………
3.4. Сорти озимої пшениці
3.4. Характеристика попередників…………………………………
3.5. Агротехнічні умови вирощування озимої пшениці…………….….
РОЗДІЛ 4. ЕКОЛОГІЧНІ УМОВИ РОСТУ РОСЛИН ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОПЕРЕДНИКВ
4.1. Особливості водного режиму ґрунту……………………….
. Поживний режим ґрунту…………………………………….
. Забур’яненість посівів……………………………………….
4.4. Біологічна активність ґрунту…………………………………
4.5. Комплексна оцінка якості попередників за їх впливом
на екологічний стан ґрунту…………………………………….
РОЗДІЛ 5. ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТА РОЗВИТКУ РОСЛИН ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ПО РІЗНИМ
ПОПЕРЕДНИКАМ
. Польова схожість, зимостійкість та виживання рослин………
. Розвиток надземної біомаси та питома щільність посівів……
. Особливості фотосинтетичної діяльності рослин озимої
пшениці……………………………………………………….
РОЗДІЛ 6. УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ
. Урожайність озимої пшениці та елементи її структури……….
. Вплив попередників на якість товарного зерна озимої пшениці
………………………………………………………………….
Фізичні показники якості…………………………………………
Технологічні показники…………………………………………
РОЗДІЛ 7. ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОСІВНИХ ЯКОСТЕЙ ТА ВРОЖАЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАСІННЯ ВІД
ПОПЕРЕДНИКІВ ………………………………………………………
. Енергія проростання та схожість насіння………………….
. Сила росту насіння…………………………………………
. Врожайні властивості насіння озимої пшениці, одержаного після різних
попередників
РОЗДІЛ 8. ЕКОНОМІЧНА ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ
ПІСЛЯ РІЗНИХ
ПОПЕРЕДНИКІВ.
8.1. ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ……………………………………
8.2. БІОЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ…………………………….
АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ………
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ………………………
СПИСОК