ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ	
ВСТУП	
РОЗДІЛ І. НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ	
1.1. Агропродовольчий комплекс як об'єкт суспільно-географічної 
науки, його структура, зв'язки та роль у стратегії регіонального
 розвитку України	
1.2. Територіальна організація комплексу як предмет його дослідження	
1.3. Інтеграційні процеси в агропродовольчому комплексі
на сучасному етапі	
1.4. Методи, методичні основи та підходи суспільно-географічного 
вивчення агропродовольчих комплексів	
1.5. Економіко-математичні моделі прогнозування оптимальної структури виробництва в агропродовольчих комплексах	
1.6. Дослідження структури, функцій і основних чинників формування агропродовольчого ринку	
Висновки до 
розділу I	
РОЗДІЛ II. ГЕОГРАФІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РІЗНОУКЛАДНОСТІ В АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ КОМПЛЕКСІ	
2.1. Соціально-географічні особливості становлення різноукладності в умовах аграрної реформи	.
2.2. Особливості становлення та розвитку приватних аграрних селянських господарств	
2.3. Приватно-фермерський і корпораційний сільські уклади	
Висновки до 
розділу ІІ	
РОЗДІЛ III. ЧИННИКИ РОЗВИТКУ І ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ В ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОМУ РЕГІОНІ	
3.1. Природно-географічні чинники та їх роль в агрокомплексоутворенні	
3.2. Соціально-економічні складові формування агропродовольчого комплексу	
3.3. Еколого-географічні аспекти природокористування 
в агропродовольчому комплексі	
3.4. Географія земельних ресурсів та особливості розподілу і використання земельного фонду	
Висновки до 
розділу ІІІ	
РОЗДІЛ IV. СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО - ОСНОВА 
РОЗБУДОВИ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОГО РЕГІОНУ	
4.1. Географічні аспекти сільськогосподарського виробництва як первинної ланки агропродовольчого комплексу	
4.2. Приватні господарства населення в перехідній та ринковій моделі аграрної економіки	
4.3. Сучасний стан аграрного виробництва в сільськогосподарських підприємствах	
Висновки до 
розділу ІV	
РОЗДІЛ V. ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ 
В АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ КОМПЛЕКСІ РЕГІОНУ	 
5.1. Тенденції розвитку харчової промисловості в умовах аграрної 
реформи	 
5.2. Особливості становлення та формування сучасної галузевої 
структури харчової промисловості	 
5.3. Територіальна організація і структура харчової промисловості та особливості їх розвитку	 
Висновки до 
розділу V	 
РОЗДІЛ VI. СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ 
ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО 
РИНКУ В ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОМУ РЕГІОНІ	
6.1. Просторово-часові відмінності формування місткості ринку продовольства в Західноукраїнському регіоні	
6.2. Територіальні особливості формування потенціалу 
споживчого попиту	 
Висновки до 
розділу VІ	 
РОЗДІЛ VII. ПЕРСПЕКТИВИ Й ОСНОВНІ НАПРЯМИ 
ВДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ 
СТРУКТУРИ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКОГО РЕГІОНУ	 
7.1. Особливості інтегрального аграрного рейтингу територій регіону	 
7.2.Сучасна сільськогосподарська спеціалізація різноукладних типів господарств та їх економічна ефективність	 
7.3. Проблеми та перспективи розвитку агропродовольчого комплексу у зв'язку із вступом України до СОТ	
Висновки до 
розділу VII	 
ВИСНОВКИ	
ДОДАТКИ	 
СПИСОК
- Київ+380960830922