Ви є тут

Формування економічних відносин в інтегрованому бурякоцукровому виробництві

Автор: 
Зигрій Ольга Володимирівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U002280
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Вступ.
Розділ 1. Теоретико-методичні засади формування економічних
відносин в інтегрованому бурякоцукровому виробництві
1.1. Сутність економічних відносин в інтегрованому
бурякоцукровому виробництві
1.2. Методичні підходи до оцінки економічної ефективності виробництва
і переробки цукрового буряка.
1.3. Особливості державного регулювання ринку цукру.
Висновок до
розділу 1.
Розділ 2. Системний аналіз розвитку економічних відносин у
бурякоцукровому виробництві в умовах ринку
2.1. Аналіз економічних відносин між партнерами бурякоцукрового
підкомплексу.
2.2. Кон'юнктура ринку цукру.
2.3. Економічна ефективність виробництва і переробки цукрових буряків
Висновок до
розділу 2
Розділ 3. Напрями вдосконалення економічних відносин
в інтегрованому бурякоцукровому виробництві
3.1. Формування інтеграційних процесів в бурякоцукровому виробництві
3.2. Обґрунтування оптимальних обсягів виробництва цукру і формування
сировинних зон
3.3. Вдосконалення договірних відносин сільгоспвиробників цукрових
буряків і переробних підприємств.
Висновок до
розділу 3.
Висновки.
Додатки.
Список