З м і с т
ВСТУП
.
Розділ І.
ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКИМИ РИЗИКАМИ
1.1.
Поняття підприємницького ризику та загальна класифікація ризикоутворюючих
факторів .
1.2.
Управління ризиками як економічна проблема .
1.3.
Економічна природа й особливості механізму управління підприємницьким ризиком у
хмелярстві
Висновки до
Розділу І
Розділ ІІ.
Аналіз підприємницьких ризиків хмелярських господарств
2.1.
Якісний аналіз підприємницьких ризиків виробників хмелю .
2.2.
Методичні засади кількісної оцінки підприємницьких ризиків галузі хмелярства
2.3.
Передумови формування механізму управління підприємницькими ризиками
хмелярських господарств
Висновки до
Розділу ІІ
.
Розділ ІІІ.
ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКИМИ РИЗИКАМИ В хмелярстві
3.1.
Моделювання процесів управління операційними
ризиками
3.2.
Прийоми оперативного реагування на підприємницькі ризики природної та
операційної сфер
3.3.
Обслуговуюча кооперація як метод управління ризиками
в хмелярстві
.
Висновки до
Розділу ІІІ
ВИСНОВКИ та
ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК
- Київ+380960830922