ЗМІСТ
ВСТУП……………………………………………………………………………
РОЗДІЛ 1. Теоретичні та методичні основи регулювання економічної діяльності та
забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу
на зовнішньому ринку…………….
1.1. Теоретичні засади регулювання економічної діяльності
підприємств молокопродуктового під комплексу………………………….…
1.2. Сутність, види та фактори конкурентоспроможності
підприємств на зовнішньому ринку………………………………………….….
1.3. Методичні основи оцінювання конкурентоспроможності
аграрної продукції та активізації діяльності підприємств з
урахуванням регуляторної політики…………………………………………….
Висновки до
розділу ……………………………………………………………
РОЗДІЛ 2. Аналіз конкурентоспроможності підприємств
молокопродуктового підкомплексу Миколаївської області та
визначення впливу на неї механізмів регулювання……………………………
2.1. Тенденції розвитку молокопереробних підприємств………………….…
2.2. Вплив важелів регулювання на активізацію діяльності підприємств….
2.3. Оцінка конкурентоспроможності молокопереробних підприємств ……
Висновки до
розділу ……………………………………………………………
РОЗДІЛ 3. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств
молокопродуктового підкомплексу …………………………….
3.1. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності………………
3.2. Роль інноваційно - інвестиційних технологій у підвищенні
конкурентоспроможності……………………………………………………….
3.3. Формування європейської моделі механізму регулювання ………….…
Висновки до
розділу …………………………………………………………
ВИСНОВКИ……………………………………………………………………
ДОДАТКИ……………………………………………………………………….
СПИСОК
- Київ+380960830922