Ви є тут

Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України

Автор: 
Москаленко Вікторія Олександрівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U005468
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Місце кадрового потенціалу в теорії управління персоналом
1.2. Кадровий потенціал підприємства та методичні підходи до оцінки ефективного
його формування
1.3. Механізм формування і функціонування кадрового потенціалу підприємств
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ НА
ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
2.1. Проблеми формування кадрового потенціалу
2.2. Сучасний стан підготовки кваліфікованих кадрів
2.3. Аналіз формування та функціонування кадрового потенціалу підприємств
харчової промисловості
Висновки до
розділу
РОЗДІЛ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ
ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
3.1. Модель формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової
промисловості
3.2. Розробка загальної стратегії управління персоналом підприємства
3.3. Основні напрями вдосконалення кадрового потенціалу на підприємствах
харчової промисловості
Висновки до
розділу
Висновки
Список